Alla inlägg under juni 2014

Av Johanna Mårtensson - 11 juni 2014 17:26

Imorn är de sommarlov, wiiii kan inte fatta de. Har planerat att de ska bli den bästa sommaren någonsin och de kommer de lätt om alla mina planer blir av!
Har våran skolavslutning i biosalongen på SF, konstigt nog..(?) börjar vid tio och slutar elva. Hämtar sen ut mina 1D biljetter på UNT lite snabbt.
På kvällen är de liite oklart vad som händer än så länge, ska varje fall vara med Sofi någonstans men vart och med vilka får vi se, bestäms nog snart.
Var ju ledig idag och Sofi skulle in och gymma och hade inge bättre för mig så tänkte att jag hänger med henne dit, vi trodde eller hoppades på att de skulle vara svalare på väderkvarn än de va på Ekeby men icke..de va typ varmare helt sjukt..kändes som utomlands as fuktigt överallt, ush.
Ligger annars bara i soffan och kollar på tv, vill sola men de blåser och regnar så de är en omöjlighet.. borde göra lite andra saker dock, typ ta fram kläder till imorgon eftersom jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig..men orkar verkligen inte ta tag i det just nu. Behöver en assistent....

Är annars så jävla trött på att de ska kosta så jävla mycke att åka buss, alla mina pengar går till UL, funderar på om de är värt att köpa ett sommarkort för 700 spänn..tror jag skulle tjäna på de. Kommer fan va pank hela sommaren..får lägga mig och tigga pengar av mina föräldrar helt enkelt.
PUSS

Är så jävla avundsjuk på alla er som tar studenten idag..JAG VILL OXÅ

Av Johanna Mårtensson - 10 juni 2014 16:09

Ligger just nu vid poolen och njuter i solen med min smoothie och bra musik i öronen, helt underbart.
Hade programtävlinh idag, jaa asså mitt lag bokstavligen sög på kubb, jag Hanna, Sofi och Moa tänkte att vi borde ställa upp på något och kubb va de "lättaste" så vi tog de och hade inte ner en ända pinne medans "motståndarna" tog ner alla våra på en gång (skämmigt)
Gymmade sen en väldigt kort stund med Sofi, vi kunde inte vara kar där eftersom att de va en bastu där så höll på att svimma jue.

Så vi bestämde oss för att ta nått att äta på stan, blev en fika på espresso house hur mysigt som helst i solen och allt.
Tänkte även passa på att göra den här synundersöknings skiten så jag får de överstökat, men dom hade inga bra tider, skulle fan fått vänta en evighet då ju, nej tack du.
Åkte hem med bussen med Tilde så fick sällskap, nice.
Slängde på mig en bikini direkt när jg kom hem och nu ligger jag här, chillerill. Är lediga imorn och hoppas av hela mitt hjärta på sol för annars kommer jag få de tråkigt som fan.
Håll tummarna, PUSS

Av Johanna Mårtensson - 9 juni 2014 17:21

Den blev roligare än jag trodde faktiskt, fanns hur mycket jordgubbar som helst och nutella, sen fanns de pannkakor i massor.
Sen körde vi någon lek som hette treasure hunt. Så jag Hanna och Jonna gav allt och kom tvåa, så jävla bra asså ;)
Gick ut på att man skulle göra olika "uppdrag" på stan, haha asså låter as töntigt men va faktiskt kul.
Vi färgade b.la håret rosa, sjukt snyggt måste jag säga!
Slutade runt 1 så väntade ett tag med Sofi & Emil i Svava på att min buss skulle komma.

Eftersom att jag är så jävla bra oxå, så tog jag inte med mina hem nycklar så fick vänta en halv timme på altan i min ensamhet.
Som tur var va de inte då de åskade, för typ en timme senare så började de spö regna och åska som fan, jag älskar åska och tycker de är as mysigt så länge man är under tak så att de är safe.

Lämnade oxå in min dator idag så får klara mig utan den nu, inte för att jag brukade använda den så jätte mycket direkt menmen tråkigt ändå.

Tänkte kanske baka en kladdkaka nu om jag pallar, skulle va så jävla gott!
PUSS

De regnade ju mer än de ser ut..

Av Johanna Mårtensson - 8 juni 2014 21:05

De jag kommit fram till idag att jag ska inte satsa på varken golf karriär och bli som Tiger Woods eller kock.

Åkte och spelade golf nyss, var ett år sen sits så vi säger att de var därför de gick som de gick oxå.
Sköt iväg cirkus 7 golfbollar, träffade alla jävla sandbunkrar som fanns på varje bana och sköt nästan skallen av en snubbe som blev as sur på mig för jag höll på att döda honom..men vafan chiiiilllaaa.
Lagade oxå pannkakor nyss (japp, jag orkade) fick göra typ 3 stycken tills pappa kom och sa att "de går för dåligt för dig Johanna, jag tar över nu"
Tack känns bra nu.
Nu ska jag sätta mig vid teven och chilla lite för är så inihelvetes trött i kroppen nu.
PUSS

Av Johanna Mårtensson - 8 juni 2014 17:12

Var meningen att jag å några till skulle till Sofi idag men så blev de inte, var istället med några i vreta ett litet tag mitt på dagen tills de började spö regna..från ingenstans alls.
Väntade ett tag och började lite spontant klippa gräset i brist på annat.
Måste dock ställa mig och göra pannkakor till imorgon vilket jag egentligen inte orkar men får fan tvinga mig själv till de..kommer svälta ihjäl imorn annars, ska nämligen äta pannkakor och leka lekar eller nått i Stadsparken med klassen imorn, hoppas på sol bara!

Kan inte fatta att de är sommarlov på torsdag, shiiit vad tiden går snabbt!
Men tycker de är grymt onödigt att vi är lediga på onsdag och att de är skolavslutning på torsdag, kan man inte bara ha de på onsdag då?

Juste satt en EVIGHET med en ny blogg header och hade gjort ett collage och allt, men nej så försvinner allt, FAN va in i helvetes arg jag blev..men ska försöka igen nångång.
Aja hoppas ni mår bra, PUSS

Har för tillfället nästan inga bilder på min mobil men kommer nya..

Av Johanna Mårtensson - 7 juni 2014 22:44

Såg att jag fått två frågor på mail för ett litet tag sen, är inte inne där så jätte mycket men bättre sent än aldrig?
1. "Har du och Arvid gjort slut, vem isf?"
2. "varför tog de slut?"
3. "Hur kommer man över det?"

1.Svar: Ja vi har gjort slut, idag. Vi gjorde slut med varandra, eller ah båda var "med på det" såå.

2.Svar: varför de tog slut, ah helt ärligt jag är inte helt säker faktiskt. (Kärlek är så jävla komplicerat har jag kommit fram till nu..)
Men vi bor ganska långt åt helvete från varandra, och båda har tappat lite känslor för varandra. Och har väll känt det ett tag nu, så inte jätte mycket att göra åt. Fick jag önska nått skulle jag önska att de kunde vara som för 6 månader sen, men tyvärr så går inte det.
Men vi kom överens om att vi ska smsa i slutet av sommarlovet och se hur vi båda känner och om vi vill bli tillsammans igen eller inte.
Sen så kom vi fram till att vi kan smsa varandra ibland om man bara vill prata med nån, vilket känns skit bra! (Eftersom att jag litar på han mest trotts allt.)
Men vi är inte arga på varandra eller något sådant, och vi "skiljdes" som kompisar så kunde inte blivit bättre.
Och eftersom att vi nu ska börja i samma skola, vet inte om jag sagt de men vi båda har sökt till lundellska och ska gå om ett år och nästan samma linje oxå så vi kommer ju träffas igen helt klart, så känns bra att vi fortfarande kan prata med varandra. (Känns som jag är med i en film eller nått, liksom vad fan är oddsen för de här..)

3. Jag kan ju erkänna att jag helt klart kommer sakna honom och de kommande veckorna kommer säkert vara jobbiga, men samtidigt vet jag innerst inne att de här va de bästa även fast de inte känns så just för stunden.
Hur kommer man över de? Jadu, jag är inte expert på sånt här kan jag ju säga, men jag vet att de tar tid, man glömmer inte bara bort en person på några dagar, de tar tid och oftast mer än bara några veckor, personen har ändå varit en stor del av ditt liv, och alla minnen dom kommer alltid finnas där någonstans i bakhuvudet vare sig man vill de eller inte. Jag kommer inte glömma allt jag och Arvid har gjort, och vissa saker vill jag inte glömma bort heller.
För även fast de tog slut så ångrar jag inte att jag var tillsammans med honom för vi hade ändå några grymma månader tillsammans.
Sen så är de väldigt många som tänker att "de finns ingen annan" nu kommer jag få leva ensam, kan ju erkänna att jag är en av dom, men jag tror varje fall inte på att de bara finns en enda kille/tjej för dig där ute (the one and only) typ. Jag är bara 16 år de är inte många som hittar den rätte vid den här åldern. De kommer komma personer som lämnar ditt liv och kommer in i i det hela tiden. De är bara nått vi får leva med tråkigt nog.

Sen måste du få tillåta dig själv att vara ledsen, as ledsen, för desto snabbare du bara gråter gjärnet desto snabbare kan du ställa dig upp igen, prata med kompisar, gör sånt du tycker är kul men snälla sitt INTE hemma och deppa i flera månader de kommer du inte må bättre av överhuvudtaget.

Du är inte heller ensam, även fast de känns så när man ligger där på sängen och gråter för allt vad man har. För de du är med om nu, de händer flera miljoner andra personer runt om i värdens just nu, varje dag krossas någons hjärta men samtidigt reser sig någon och har klarat sig igenom sorgen och jag kan lova att även fast de kanske inte känns som de just nu så kommer de en dag vara du som reser dig och känner dig starkare än någonsin tidigare.

Måste bara säga att va inte rädd för att bli kär igen, ingen är likadan som någon annan bara för att ett förhållande inte fungerade så betyder de absolut inte att inget kommer göra de.

Så slutligen, jag är extremt lättad men kan ju säga att jag har mått bättre i mitt liv, men upp och ned gångar har alla de gäller bara att ta sig igenom de. Och jag vet att du kommer lyckas :*

Av Johanna Mårtensson - 7 juni 2014 21:33

Arvid kom hit i fredags runt 5 tiden och var här till 5 idag.
De kändes as bra, och vi har snackat nu och måste säga att de känns mycket bättre (tror jag)
Somnade runt halv fyra så va helt död idag, som tur va sov vi typ till 12 och hoppade i poolen.
De var jätte mysigt hursomhelst, har även fått två frågor som jag tänkte svara på i ett inlägg efter detta.

Tänkte va med några kompisar nu på kvällen men de blev inte så då jag inte orkar åka utanför vreta idag tråkig och lat som jag är.
Imorn vet jag inte vad som händer, kanske åker till Sofi med några från klassen och gör pannkakor till på måndag men vi får se hur de blir, tänker inte sitta hemma å dö varje fall.
PUSS

Av Johanna Mårtensson - 6 juni 2014 15:21

Har hittills inte gjort ett skit idag, gått omkring och varit nervös (eftersom att jag blir nervös för exakt allt) Arvid kommer hit om nån timme va tre veckor sen jag såg honom nu, men han ska komma hit så ska vi snacka, har ingen aning om vad fan jag ska säga menmen de blir bra hursomhelst.
I brist på liv så tog jag värdens längsta promenad, ångrade mig halvvägs runt men då va de ba å fortsätta..
Har ingen aning vad som händer imorn men hoppas på fint väder så jag kan få lite färg, eftersom min mor sa att jag va blek, thanks honeeey
PUSS

Adda mig på snap: johannaaa_97 tack på förhand

Presentation


Hejhej!
Jag är en as glad 16 årig tjej som heter Johanna och bor i Uppsala.
Älskar att få folk att skratta, kramas, vara med mina kompisar, shoppa och ta kort.
Här kommer ni kunna läsa mest om min vardag och ibland om vardagliga problem, hoppas ni gill

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards