Alla inlägg den 11 juni 2014

Av Johanna Mårtensson - 11 juni 2014 17:26

Imorn är de sommarlov, wiiii kan inte fatta de. Har planerat att de ska bli den bästa sommaren någonsin och de kommer de lätt om alla mina planer blir av!
Har våran skolavslutning i biosalongen på SF, konstigt nog..(?) börjar vid tio och slutar elva. Hämtar sen ut mina 1D biljetter på UNT lite snabbt.
På kvällen är de liite oklart vad som händer än så länge, ska varje fall vara med Sofi någonstans men vart och med vilka får vi se, bestäms nog snart.
Var ju ledig idag och Sofi skulle in och gymma och hade inge bättre för mig så tänkte att jag hänger med henne dit, vi trodde eller hoppades på att de skulle vara svalare på väderkvarn än de va på Ekeby men icke..de va typ varmare helt sjukt..kändes som utomlands as fuktigt överallt, ush.
Ligger annars bara i soffan och kollar på tv, vill sola men de blåser och regnar så de är en omöjlighet.. borde göra lite andra saker dock, typ ta fram kläder till imorgon eftersom jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig..men orkar verkligen inte ta tag i det just nu. Behöver en assistent....

Är annars så jävla trött på att de ska kosta så jävla mycke att åka buss, alla mina pengar går till UL, funderar på om de är värt att köpa ett sommarkort för 700 spänn..tror jag skulle tjäna på de. Kommer fan va pank hela sommaren..får lägga mig och tigga pengar av mina föräldrar helt enkelt.
PUSS

Är så jävla avundsjuk på alla er som tar studenten idag..JAG VILL OXÅ

Presentation


Hejhej!
Jag är en as glad 16 årig tjej som heter Johanna och bor i Uppsala.
Älskar att få folk att skratta, kramas, vara med mina kompisar, shoppa och ta kort.
Här kommer ni kunna läsa mest om min vardag och ibland om vardagliga problem, hoppas ni gill

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards