Alla inlägg under juli 2014

Av Johanna Mårtensson - 4 juli 2014 18:12

"Jag och min flickvän hade varit tillsammans i ett år, och på senaste tiden har hon betet sig jätte konstigt, jag fattade att nått va fel så jag pratade med henne men hon sa att de inte va nått. Tiden gick och jag kunde snart inte sova om nätterna hon skrev inte så ofta längre och vill jag prata va de jag som skulle börja. Snart kom smset " jag vill göra slut" hela min värd förstördes, och jag vet inte va jag ska ta mig till, har inget att leva för längre..trodde hon va den rätta. Hon sa att känslorna hade försvunnit och blivit mindre, så min fråga är: tror du att känslor kan komma tillbaka eller ska jag försöka släppa henne?"

Vill börja med att säga att jag verkligen inte är någon kärleks expert men jätte kul att ni frågar just mig, älskar att hjälpa folk!
Är nästan i samma sitts som dig just nu, fast de har gått en längre tid. Och jag vet att i början är de ett helvete på riktigt, känns som hela ens värd rasar samman och man vill helst bara ligga i sängen och låta dagarna gå, men nej res på dig gå ut gör sånt som får dig glad! Livet stannar inte upp.
Man måste på nått sätt ta sig igenom de, och de gör man, de gör alla. Och tråkigt nog så går alla igenom det nångång i livet. Och jag tror att allt som händer händer utav en anledning, hade inte detta hänt så kanske du inte hade vågat göra de där du sen vågade göra eller träffat den där tjejen/killen med stort hjärta som kommer få dig känna dig speciell igen.

Men frågar du mig, så tror jag verkligen att känslor kan komma tillbaks, det är många som säger att ex är ex av en anledning och ja men har man älskat varandra en gång såklart kan man älska varandra igen. De är oxå därför jag tror många tycker de är jobbigt att ens pojk/flickvän umgås med sitt ex just för att känslor kan komma tillbaks, inte för att de måste de men just för att har man älskat varandra en gång så självklart kan de hända igen!
Har de gått en längre tid så är du säkert inte samma person som du va när ni va tillsammans och inte han/hon heller. Och de som inte funkade då kanske funkar nu?
Ge de tid, de som är menat att ske kommer ske de lovar jag.
Kram på dig!

Kände att dom här bilderna passade bra in här

Av Johanna Mårtensson - 4 juli 2014 11:11

Tycker tiden går grymt snabbt just nu, känns som att min kusin var här nyss men de va en vecka sen, och snart åker jag härifrån och kommer inte hem förns slutet av sommarlovet så kommer inte vara hemma så jätte mycket mer..
Kommer varje fall idag ligga i min solstol hela dagen och njuta av att de faktiskt är varmt ute!
Fast nu ser jag molnen rullar in här så får se hur lång tid de kommer ta innan regnet kommer ;)
Nej nu ska jag fan va positiv jag och Tilde sa att vi ska vara positiva från och med nu..så får försöka då.
De är ändå lite sol ute.
Får se va jag hittar på senare under dagen, fotboll blir de ikväll varje fall då Brassilien spelar, pappa ville att jag skulle följa med han, hans kompis och hans två barn Rasmus och Emil på nån pubb i stan och kolla fotboll där, de blir lite tvek på den men är jag helt grymt uttråkad så why not..

Fick nyss en kommentar här på bloggen så ska försöka svara på den i ett inlägg under dagen.

Älskar detta

Av Johanna Mårtensson - 3 juli 2014 19:41

Träffade Emelie runt ett tiden och satte oss på kardemumma i stan direkt, deras kärleksmums, too die for. Va jätte mysigt och träffa henne, rikti glädjespridare!
Hittade även två tröjor inne på monky på rea så helt perfekt då jag inte har några pengar.
Träffade sen Sofi lite spontant i typ 20 minuter då hon missade sitt tåg, bättre än inget? Men ska ses längre nästa vecka hoppas jag innan jag sticker, saknar henne!
Gick sen med min syrra och mamma i hopp om att hitta jeans, nej finns inga någonstans, och att prova Jenas är rena rama helvetet.

När jag va på Ica så ringde Tilde och va helt förtvivlad, blöt, trött och utelåst så hon fick åka hem till mig och vara med min bror tills jag kom hem. Bäddade ner oss i soffan med chips och såg på Rio. Har just ätit tacos och snart blir de Ernst, wiho.
PUSS

Fina Emelie

Av Johanna Mårtensson - 3 juli 2014 11:37

Vid 7 igår så gick jag och Tilde mitt ut i skogen till nått berg och satt oss där och åt, åå va helt otroligt gått, firade att vi båda kom in på våra val till gymnasiet så hade ballonger och allt, super mysigt.
Vi hörde dock åskmolnen bakom oss mullra hela tiden så vi fick halv panik då vi såg att dom kom närmare, så efter en stund packade vi ihop och gick/sprang hem till Tilde, men de kom inget regn så hade lika gärna kunnat sitta ute lite längre, men mysigt va de varje fall!
Kom hem runt 11 och gjorde en fin entré då jag hade sönder hall lampan när jag slängde igen dörren alldeles för hårt och va typ en cm från att få den i huvet, nära döden där asså.

De lönade sig att ligga och sola igår då jag såg imorse att jag fått färg och bränt mig, trodde inte solen tog så mycke men hade fel. Sjukt svårt att kamma håret när hårbotten gör ont som satan.

Idag ska jag in till stan nu vid tolv och träffa Emelie där så ska vi fika. Kommer hem runt fyra och träffar Tilde.
Så tror idag blir en bättre dag!
PUSS

Fler bilder kommer när Tilde skickat dom hon tog med sin kamera.

Av Johanna Mårtensson - 2 juli 2014 13:08

Vaknade av att solen sken starkt genom mitt fönster imorse, har nog aldrig gått upp så snabbt på länge. Känner liksom ingen motivation till att gå upp när de regnar (vilket de gjort varje dag) Tog frukost och gick direkt ut och har legat här sedans dess. De ska snart bli as molnigt stog de på SMHI så tänkte inte gå in förns det händer, passa på.
Väntar även på att Tilde ska sluta jobba så att hon kan komma hit med jordgubbarna. Längtar!

Kan inte fatta att de är Juli nu, min favvo månad på sommaren är helt fri från allt och de brukar va den varmaste månaden oxå så hoppas på de!
Sen såg jag igår när jag fick antagningsbrevet till gymnasiet att jag börjar skolan den 18 Augusti de va mycke längre än jag trodde, trodde man började just i början av Augusti, vilket bara är bra såklart!
Mamma försöker fortfarande övertala mig att gå kvar på Grillksa (min förra skola) men nej nu har jag verkligen bestämt mig vilket känns as skönt! Men hade jag inte kommit in på lundellska tror jag faktiskt att jag hade gått kvar..

Har inte jätte mycket att blogga om för tillfället händer inget jätte intressant, är med kompisar mest hela tiden. Men ska försöka komma på några ämnen att skriva om.
PUSS

Av Johanna Mårtensson - 1 juli 2014 11:09

Skulle först träffa några tjejer från klassen hemma hos mig idag men de sket sig ju, då de inte går att bestämma saker med flera personer på sommarlovet, skulle sen bara träffa Sofi hos mig, nej de blev inte heller av.
Så ah nu får vi se vad jag hittar på helt enkelt hade lovat mig själv att inte sitta hemma, men de verkar som att de blir så ändå då de oxå är piss väder ute.
Men imorn ska jag träffa Tilde och de vet jag kommer hända så de ser jag framemot, chokladdoppade jordgubbar, heaven.

Sticker även till våran stuga i skellefte snart oxå, va meningen att vi skulle åka om några veckor men de verkar bli tidigare. Förut va jag så extremt otaggad på de och tänkte stanna hemma, men ska faktiskt bli riktigt skönt att komma bort från allt ett tag.
De ända jag hoppas på är att de finns internett annars blir jag extremt borta från omvärlden ett tag. Kanske skulle va bra?

Juste, man fick reda på om man kommit in på gymnasiet eller inte igår, och JAG KOM IN på lundellska, fyfan vad skönt!
Hoppas ni som sökt oxå kommit in!
PUSS

Presentation


Hejhej!
Jag är en as glad 16 årig tjej som heter Johanna och bor i Uppsala.
Älskar att få folk att skratta, kramas, vara med mina kompisar, shoppa och ta kort.
Här kommer ni kunna läsa mest om min vardag och ibland om vardagliga problem, hoppas ni gill

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards