Alla inlägg under oktober 2013

Av Johanna Mårtensson - 9 oktober 2013 17:42

Det blev fika på café linné efterskolan, var super mysigt. Nästa gång blire nog storken..om det finns plats, var helt proppat där idag.

Annars så hände det inte så mycket i skolan, vi hade no idag det är fan det värsta lektionen på hela veckan, asså jag satt seriös och sov halva tiden.
Ush Jonas (läraren) gör det så jävla tråkigt oxå..nej det gillar vi inte.
Jag har varit skit glad sista tiden, vet inte varför..vet inte om jag längtar omedvetet till nåt. Men det händer ganska roliga saker ändå.
?Höstlov
?ska till Stockholm med nåra
?halloween (kanske nån fest hehe)
?Hanna fyller år
Sen är hela november helt underbar oxå.
Nu ska jag nog sätta mig med datorn.
Pööss&kram

Så jävla gott

Av Johanna Mårtensson - 8 oktober 2013 19:51

Asså ahhh klarar inte av äckliga småkryp..ush dom är överallt hela tiden. Jag satt och gjorde so läxan och så känner jag att det kryper nåt uppför min arm, och gissa vad jo den största spindeln jag nånsin sett!!! Som de flesta vet har jag värdens spindel fobi, tål dom inte.
Så det är en sak till varför jag vill ha vinter, finns inga kryp!
Sen så kan inte vädret bara bestämma sig om det ska va varmt eller kallt, för på morgonen är det skit kallt och sen vid typ 2 så blir det fan as varmt. Men vill jag ha snö oxå..

Aja nu ska vi inte klaga, höst är väll oxå mysigt!
Nu ska alla plötsligt få en ny mobil, jag vill oxå ha en nyyy har haft den här skrutten i typ två år nu. Vill ha en iPhone 5s guuuuuld, nu tack.
Nu ska leta igenom mitt rum efter spindlar annars kommer jag aldrig i mitt liv sova där inatt!
Pöss&kram

Lääääängtar

Av Johanna Mårtensson - 8 oktober 2013 14:42

Började dagen med estetisk kommunikation, det är helt ok. Jag, Johanna och sofi håller på att måla nån abstrakt konst tavla haha blir så jävla fin. Kan avslöja att jag verkligen inte ska bli konstnär.
Dom som går på spanska i min klass istället för foto hade inställd lektion i tre timmar så tänkte att jag skulle byta till spanska där ett tag..fast sen kom jag på att jag har noll koll på hur man pratar spanska så jag skiter i det.

Sen hade vi mentors tid i en timme där jag och Jonna nu ska inleda vår karriär inom dj. Vi ska nämligen gå på nån intresse mässa på flustret nästa tisdag så då smäller det!
Japp vi kommer äga och bli dom nya Avicii.
Nu är jag påväg hem, slutar tidigt idag!
Pöss&kram

Nu kör vi Jonna!

Fint va????

Av Johanna Mårtensson - 7 oktober 2013 16:23

Spinngen var som jag trodde helt skjukt jobbigt men jag genomled det iallafall, man blev helt äckligt svettig men ville bara ut från sin kropp typ..
Sen så hade vi engelska i tre timmar, nu ska vi börja läsa en tråkig tjock bok på engelska oxå..fan.

Nu sitter jag iallafall och väntar på bussen som aldrig vill komma..asså orkar inte med ul. Varför ska stads bussarna gå så ofta men inte lantis bussarna, orättvist!

Tråkig bok..

Av Johanna Mårtensson - 7 oktober 2013 07:49

Asså det här med spinning..känner att det inte kommer vara min grej överhuvudtaget...har träningsvärk sen cyklingen igår och då cyklade jag typ bara en liten bit.
Aja jag överlever eller så dör jag, vi får väll se.
Pöss&kröm

Solnedgång

Mys grill plats

Av Johanna Mårtensson - 6 oktober 2013 18:28

   

"Utflykten" var hur mysig som helst, Tilde hade med sig systemkamran så hon ska skicka bilderna till mig så dom kommer upp här då.

Älskar spontana saker som man inte har planerat man bara gör det när man kommer på det. Blev inga läxor idag som jag trodde.. pallade inte ens öppna väskan så. Men får tvinga mig själv att göra allt imorn  då eftersom att jag skjuter upp allt hela tiden.

Jag gick ut och tog lite porträtt foton med systemen idag, behöver nya profilbilder över allt, har verkligen typ inga bilder på mig själv..

Men ingen blev bra nog, så vi får väll se om jag får redigerar nån så dom går att lägga ut.

Nu ska jag ner och äta kyckling tror jag, och tagga inför spinning.. eller?

puss&kram

Av Johanna Mårtensson - 6 oktober 2013 16:46

Jag Tilde och Tove är och FÖRSÖKER grilla korv i skogen går inte bra...elden slocknar jämt och korvarna blir brända..nej jag ska då inte fly till skogs varjefall för då kommer jag svälta ihjäl...

Tappade min korv i elden....

Av Johanna Mårtensson - 6 oktober 2013 11:31

Eller ja klockan är typ halv tolv men. Ush asså jag sov typ tre timmar i natt, max. Det var så jävla varmt i mitt rum så man dog, och jag kan inte sova utan täcka heller så jag låg typ och plågade mig själv..

Idag så har jag inget planerat men jag ska nog ut och ta lite kort om jag pallar, och kanskeee göra lite läxor.

Imorn blire spinning på idrotten, har aldrig kört det men dom jag har snackat emd säger att det är jävligt jobbigt så vi får väll se om jag överlever imorn. Har nämligen ingen ingen kondition alls, orkar fan inte ens gå till busshållplatsen utan att få astma..nejmen borde börja träna. Det får bli mitt nyårs löfte, HAHA som om.

puss&kram  

Presentation


Hejhej!
Jag är en as glad 16 årig tjej som heter Johanna och bor i Uppsala.
Älskar att få folk att skratta, kramas, vara med mina kompisar, shoppa och ta kort.
Här kommer ni kunna läsa mest om min vardag och ibland om vardagliga problem, hoppas ni gill

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30
31
<<<
Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards